Website laten maken voor jouw fysiopraktijk?

Een unieke fysio website uit bewezen bouwstenen!

Een website voor je praktijk laten ontwikkelen is vaak een kostbare zaak. Terwijl 9 van de 10 websites uit dezelfde componenten bestaan.

Met Jamilo CMS betaal je geen ontwikkelkosten omdat deze componenten al direct beschikbaar zijn. Je betaalt dus enkel voor de inrichting!

Hebben jullie ook voorbeelden van websites voor fysiopraktijken?

Jazeker, we hebben al een aantal demonstraties gemaakt van hoe de website voor jouw Fysiopraktijk er uit kan komen te zien.

Klik op de namen om naar de demo website toe te gaan!

Dit kun je verwachten van Jamilo CMS

Snel schakelen, meedenken en een snaarstrak eindresultaat: dat vinden wij belangrijk!

Kant en klare bouwstenen

Als je je ogen dichtknijpt lijken veel websites op elkaar. Er wordt vaak gebruik gemaakt van dezelfde soort bouwstenen. Jamilo CMS geeft je diezelfde opties zonder dat je betaalt voor de ontwikkelkosten.

Support

Andere online tools zijn goedkoop maar je bent op jezelf aangewezen. Niet bij ons! Wijzigingen, vragen over het CMS... wij zijn beschikbaar. Zo ontzorgen we jou als het aankomt op je website.

Zoekmachine vriendelijk

SEO staat voor zoekmachine optimalisatie. Zoekmachines hebben voorkeuren voor content en techniek. Jamilo CMS websites worden SEO vriendelijk ingericht. Ook technisch is jouw website state of the art.

Zelf te beheren

Het bijhouden van tekstuele wijzigingen is iets wat veel ondernemers graag zelf doen. Dat kan! Je krijgt van ons de digitale sleutels om jouw website up-to-date te houden in het CMS (content beheer systeem).

Snel

Het is belangrijk dat je website snel laadt. Zo voorkom je dat bezoekers afhaken voor ze ook maar een seconde op je website hebben doorgebracht. Jamilo CMS is snel doordat we blijven updaten naar de laatste technieken.

Betaalbaar

Ontwikkeling van een website kan flink in de papieren lopen. Niet als je bouwt met Jamilo CMS! Je betaalt voor de inrichting, niet voor ontwikkeling.

Gratis brochure ontvangen?

Handig als je je oriënteert op een nieuwe website. Laat even je e-mailadres achter, dan sturen we je de brochure toe.

Zo snel kan jouw website online zijn!

Met een handvol stappen ben jij online vind- en zichtbaar. Simpel en snel!

1. Kennismaking

Om jouw wensen in kaart te brengen, maken we graag kennis met je. Dat kan bij ons op kantoor, maar ook digitaal via bijvoorbeeld Google Meet of Teams.

2. Offerte

Na de kennismaking ontvang je van ons een duidelijke offerte met daarbij een tijdsindicatie voor het opzetten van jouw website. Pas na jouw akkoord gaan we aan de slag.

3. Testomgeving

Je ontvangt het webadres van jouw testomgeving. Eventuele op- een aanmerkingen kun je aan ons doorgeven, die verwerken we dan.

4. Live

De website gaat pas live als jij 100% tevreden bent.

Wat kost een fysio website bij Jamilo CMS?

Inrichten

Eenmalig vanaf €500,-

We zetten een omgeving voor je klaar en richten de structuur voor je in.

Daarnaast adviseren we om de inrichting door Jamilo te laten doen. We plaatsen dan je teksten & afbeeldingen en gieten dat in een aansprekende vormgeving.

All-in!

Website + CMS

Maandelijks €30,-

Maandelijks betaal je een abonnementstarief voor het online houden van je website. Met CMS toegang kun je tekstuele wijzigingen of beeldmateriaal zelf wijzigen.

Domeinnaam & SSL

Jaarlijks €55,-

Een domeinnaam (.nl) kost €15,- per jaar.

We voorzien je website ook van een SSL certificaat (€40,- per jaar) zodat alle communicatie tussen bezoekers en jouw website veilig plaatsvindt.

De perfecte tussenweg tussen maatwerk en prijsstunters

Een website laten ontwikkelen kan makkelijk duizenden euro's kosten.

Het andere uiterste zijn prijsstunters die websites aanbieden tegen lage kosten (vaak alleen in het eerste jaar) maar met weinig tot geen support. Daardoor zit je dagenlang zelf gefrustreerd te prutsen aan een eindresultaat wat niet in de buurt komt van je verwachtingen.

Jamilo CMS is de perfecte tussenweg. Met het ruime aanbod aan bouwstenen richten wij jouw website initieel in én zetten deze live. Daarna heb je het beheer -als je dat wilt- helemaal in eigen hand.

Zo blijven de initiele kosten beperkt en betaal je daarna slechts een maandelijkse fee voor een unieke website, gemaakt met hergebruikte bouwstenen.

Brochure ontvangen?

Alles nog even op een rijtje. Dat vind je in onze brochure. Handig als naslag als je je oriënteert op een nieuwe website.

Als je je e-mailadres achterlaat ontvang je de brochure. Dan kun jij daar op je gemak naar kijken.
Om spam tegen te gaan gebruiken we reCAPTCHA. De Google privacyvoorwaarden en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Liever bellen?

Neem contact op met Albert, onze Jamilo CMS expert. Hij praat je graag bij over de mogelijkheden.

Albert Schuurmans

Albert Schuurmans

Jamilo CMS expert

Veelgestelde vragen

Als jouw vraag er niet bij staat mag je uiteraard ook even contact met ons opnemen.

Voor vrijwel alle situaties is Jamilo CMS een ideale oplossing. Of je nou net start met je onderneming, of je stucadoor, consultant of iets daar tussenin bent, of wanneer je al een website hebt maar daar niet tevreden over bent.

Uitzonderingen zijn de volgende situaties:

  • Je hebt een ontwerp laten maken door een ontwerpbureau dat 1 op 1 overgezet moet worden naar het web.
  • Je website dient gekoppeld te worden met specifieke externe software of applicaties.
  • Je hebt hele specifieke wensen waar maatwerk voor nodig is.

Vanzelfsprekend nemen bovenstaande situaties behoorlijk wat ontwikkeltijd met zich mee. Dat uit zich weer in hoge ontwikkelkosten.

We kijken graag met je naar de mogelijkheden! Neem gerust contact met ons op.

Minimaal vereist is je logo en teksten waarin je wat over je bedrijf of jezelf vertelt. Het kost ons minder inrichtingstijd als je ook foto's en de gewenste onderdelen van je website aanlevert.

Hoe dan ook: we maken er iets moois van!

We kunnen je website in grofweg een week online hebben, afhankelijk van onze interne planning.

Er zijn 15-20 verschillende bouwstenen beschikbaar, met elk zijn eigen opties. Jouw logo, kleurstijl, typografie en beeldmateriaal vormen samen met deze bouwstenen een unieke mix.

Een CMS is een Content Management Systeem, in het Nederlands een content beheer systeem genoemd. De naam zegt het al: het is het achterliggende systeem waarmee je de content (inhoud) van jouw website beheert.

Technische kennis is een vrij ruim begrip. Je kunt Jamilo alles laten doen (opzet, inrichting, periodiek onderhoud), maar je mag ook zelf aan de slag.

Als je zelf aan de slag gaat zit je goed als je overweg kunt met programma's als Word. Verdere technische kennis, bijvoorbeeld van HTML, kan handig zijn maar is absoluut niet vereist.

Wij hebben geen limieten binnen Jamilo CMS. Je kan zoveel pagina's aanmaken binnen je website als je wilt. Als je een nieuwe dienst lanceert wil je daar misschien ook een nieuwe pagina voor aanmaken zodat je daar beter op gevonden kan worden in Google en andere zoekmachines. Of een specifieke landingspagina voor een online marketing campagne.

Mis je een functionaliteit of heb je later bepaalde wensen voor je website? Dit kan je altijd bij ons aankaarten. Aangezien wij Jamilo CMS door blijven ontwikkelen, ontstaan er ook steeds nieuwe functionaliteiten en mogelijkheden die jij later toe kan passen binnen je website.

Zeker, je kunt zoveel uitbesteden als je zelf wil.

Absoluut! Dat is vaak ook makkelijk, omdat we dan bijvoorbeeld delen van de menustructuur en content kunnen overnemen.

Na livegang van je nieuwe website kan jij je focussen op je werk doordat wij ons bezig houden met de website en alle techniek daaromheen. Wij zorgen ervoor dat je website geüpdatet wordt, beveiligd is en in de lucht blijft met onze hosting. 

Wil je graag iets aangepast hebben? Je kunt ons bellen of mailen en wij passen het aan. Wij werken niet uurtje factuurtje, waardoor je niet bang hoeft te zijn dat de teller aangaat zodra je contact met ons opneemt.  Vraag over de website of de techniek? Wij zijn bereikbaar en helpen je graag.

Wij installeren diverse Google tools waarmee we jouw website aanmelden bij Google. Maandelijks houden we daarmee bij hoe jouw website presteert in de zoekresultaten. Jij ontvangt van ons eventuele verbeterpunten waarmee jij hoger kan scoren in zoekmachines!

Op internet zijn er genoeg prijsstunters te vinden. Die bieden websites vaak voor beperkte tijd aan tegen geringe kosten. Daarnaast ben je daar op jezelf aangewezen.

Ons unieke concept combineert het hergebruik van bouwstenen mét de support die jij nodig hebt om je website te beheren. De intiele opzet en inrichting van je site hoort daar bijvoorbeeld bij.

Persoonlijk contact is onze kracht. Wij vinden het belangrijk een band op te bouwen met onze klanten en daarom maken we altijd graag online kennis met je zodat we weten met wie we samenwerken. Omdat wij niet uur basis werken, maar met maandelijkse kosten, bieden we doorlopende support. Je kan altijd bij ons terecht voor vragen of opmerkingen en daar reageren wij snel op!