Websites & landingspagina's maak je met Jamilo CMS

Als website bouwer of online marketeer wil je werken met een CMS dat jou begrijpt. Ontwikkeld en gebruikt door professionals zoals jij.

Met Jamilo CMS zet je in no-time websites en landingspagina's in elkaar voor je klanten en hun campagnes. Ideaal voor franchises, webdesigners en online marketing professionals!

Inspiratie opdoen, plaatsen, klaar!

Pagina's zet je in elkaar met bouwstenen: dat is de kern van Jamilo CMS. Dankzij een ruim aanbod aan bouwsteen sjablonen klik je in no-time een pagina in elkaar.

Je kunt ook bladeren door bouwstenen. Uit de website die je bouwt of juist uit andere websites onder jouw beheer. Dat is slim en zo bespaar je een hoop tijd!

Ondersteuning voor jouw favoriete tools

Essentieel is een correcte werking met jouw online tools. Dat begrijpen we. Hieronder een greep uit wat leveranciers waar Jamilo CMS vloeiend mee samenwerkt.

Wat heeft Jamilo CMS jou te bieden?

Snel bouwen met sjablonen

Jamilo CMS zit bomvol met vormgevingsopties. Zet snel pagina's in elkaar met allerlei beschikbare sjablonen of hergebruik bouwstenen uit andere websites die je onder je beheer hebt. Zo bouw je in no-time websites.

Scherpe, all-in tarieven

Ontwikkeling van een website kan flink in de papieren lopen qua ontwikkeling, hosting en periodieke technische updates. Niet als je bouwt met Jamilo CMS! Als reseller heb je websites van meerdere klanten in beheer. Voor jou hebben we een speciaal, scherp all-in maandtarief per website.

Formulieren maken

Bezoekers op je website zijn fantastisch, maar je wil conversies. Met de formulieren editor kun je onbeperkt formulieren maken en op je pagina's plaatsen. Via bijvoorbeeld Google Tag Manager meet je vervolgens in je favoriete marketing tool conversies en meer.

Gebruiksvriendelijk CMS

Je wil werken met een CMS dat jou ondersteunt in je werk en wat natuurlijk aanvoelt. De contentstructuur in Jamilo CMS komt sterk overeen met het menu van je website.

Goede PageSpeed scores

Snelle websites zijn cruciaal. Je wil niet dat potentiele leads afhaken voor ze ook maar een seconde op je website hebben doorgebracht. Jamilo CMS haalt goede PageSpeed scores doordat we blijven updaten naar de laatste technieken.

SEO vriendelijk

Een belangrijke peiler van SEO is de techniek achter websites. Zoekmachines hebben voorkeuren voor content én techniek. Content maken is jouw specialisatie, techniek die van ons. Daarom hebben we rekening gehouden met alle relevante SEO technieken.

Support

Als je ergens niet uikomt ben je niet op jezelf aangewezen. Of het nou gaat om vragen over het CMS of uitbreidingsverzoeken... wij zijn beschikbaar..

Meer informatie, demonstratie zien of zelf proberen?

Laat even je gegevens achter, dan nemen we contact met je op. We geven graag een demonstratie van Jamilo CMS, zodat je zelf kunt zien hoe snel het werkt.

Wat kost het gebruik van Jamilo CMS?

Je vindt onze tarieven hieronder. Bij grote volumes hebben we staffelkortingen. Heb je interesse, neem dan even contact met ons op.

No limits!
Onbeperkt!
Websites & landingspagina's

Het opzetten en inrichten van een website of landingspagina is eenvoudig. Zo eenvoudig, dat je dat helemaal zelf kunt.

Je bouwt websites en landingspagina's met bouwstenen, waar je een uitgebreide verzameling van vindt in onze bouwstenen bibliotheek. Zo snel heb je nog nooit websites in elkaar gezet!

Gereduceerd!
Kosten per website
Op aanvraag

Maandelijks betaal je voor elke website die je inricht in Jamilo CMS een scherpe reseller licentiefee. Die kosten zijn voor het online houden van je website en voor toegang tot het CMS voor die website.

Rekenvoorbeeld: Heb je 6 websites in Jamilo CMS, dan betaal je voor elke website deze fee. Een landingspagina voor bijvoorbeeld een Google Ads campagne kun je als pagina in een website plaatsen. Daar betaal je dus geen extra licentiekosten voor.

Domeinnaam & SSL certificaat
€55,- per website, per jaar

Een domeinnaam (.nl) kost €15,- per jaar.

We voorzien je website ook van een SSL certificaat (€40,- per jaar) zodat alle communicatie tussen bezoekers en jouw websites veilig plaatsvindt.

Informatie of demonstratie aanvragen?

We overtuigen je graag. Seeing is believing!

Als je je gegevens achterlaat nemen we contact met je op om een afspraak te maken. We laten je graag zien waarom Jamilo CMS onmisbaar is voor jouw activiteiten.
Om spam tegen te gaan gebruiken we reCAPTCHA. De Google privacyvoorwaarden en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Liever bellen?

Neem contact op met Albert, onze Jamilo CMS expert. Hij praat je als ervaringsdeskundige graag bij over de mogelijkheden.

Albert Schuurmans

Albert Schuurmans

Jamilo CMS expert

Veelgestelde vragen

Als jouw vraag er niet bij staat mag je uiteraard ook even contact met ons opnemen.

Jamilo CMS kent een brede ondersteuning voor bekende tools, zoals Google Tag Manager, Google Analytics, Google Ads, HubSpot en MailChimp. Twijfel je, neem dan even contact op.

Als reseller kun je zoveel websites en landingspagina's in Jamilo CMS maken als je nodig hebt. Je betaalt voor het aantal websites waaraan een domeinnaam gekoppeld is.

Onder een website van een klant kun je zonder extra kosten zoveel landingspagina's maken als je wil, zolang ze maar voor campagnes van die betreffende klant zijn.

Wij spreken al meer dan 15 jaar exotische talen. Wat denk je van HTML, CSS, Javascript, C# en SQL? Geen idee wat dat betekent? Of krijg je er spontaan jeuk van? Mooi! Dat is namelijk exact de reden waarom je voor Jamilo CMS moet kiezen.

Het onderhoud van het platform is voor onze rekening. Je hebt dus niet meer te maken met updates van templates, plugins of CMS'en. Wat een rust!

Geen probleem. Wij bieden ook maatwerk oplossingen aan. Neem even contact op voor je specifieke wensen, dan komen we daar vast wel uit.

Voorop gesteld: met Jamilo CMS kun je heel veel kanten op! Met de bouwstenen die we aanbieden kun je veel kanten op. Links, rechts, boven of toch onder elkaar.

Wij zouden je alleen adviseren om een maatwerk website te laten maken als 1 van de volgende scenario's van toepassing is:

  • Je hebt een maatwerk design voor je website laten maken door een ontwerpbureau, waarin specifieke elementen en effecten zitten en wat 1:1 overgezet moet worden.
  • Er zitten interactieve modules in de website, zoals klantspecifieke tools. Neem even contact op om te kijken of maatwerk mogelijk is binnen Jamilo CMS.
  • Ga je een webshop maken? Dan zouden we adviseren om dat bij een webshopleverancier af te nemen. Het kan overigens slim zijn om de consumentensite in Jamilo CMS te maken en vervolgens door te linken naar de webshop bij een andere partij (op webshop.klantdomeinnaam.nl).

Nee, helaas. Webshops zijn een aparte tak van sport waarvoor we je aanbevelen om een andere leverancier te kiezen.

Het kan overigens mooi & slim zijn om de consumentensite in Jamilo CMS te maken en vervolgens door te linken naar de webshop bij een andere partij (op webshop.klantdomeinnaam.nl).