Wil je in no-time websites en landingspagina's in elkaar zetten voor je klanten en hun campagnes?

Vrijdag 6 oktober 2023

Ben je een website bouwer of online marketeer en op zoek naar nieuwe mogelijkheden om je diensten uit te breiden en/of doorlopende inkomsten te genereren? Dan is het resellerprogramma van Jamilo CMS iets voor jou.

Als reseller van Jamilo CMS krijg je de kans om dit krachtige content management systeem aan te bieden aan jouw klanten en te profiteren van aantrekkelijke voordelen. Laten we eens kijken naar wat Jamilo CMS te bieden heeft en hoe jij als website bouwer of online marketeer kunt profiteren van dit resellerprogramma.

Laptop met Jamilo CMS in beeld

 

Waarom reseller worden van Jamilo CMS?

Als reseller van Jamilo CMS profiteer je van diverse voordelen:

  • Hoogwaardig product: Jamilo CMS staat bekend om zijn kwaliteit en gebruiksgemak. Als reseller kun je jouw klanten voorzien van een krachtig contentmanagementsysteem dat je in staat stelt om hun website gemakkelijk te beheren en te optimaliseren.

    Je kunt met Jamilo CMS alle kanten op in opmaak, zonder dat je kennis hoeft te hebben van HTML of CSS. Websites met hun eigen, unieke stijl dus.

  • Geen technische kennis nodig: Bij andere CMS’en heb je kennis nodig van HTML, CSS en het doorvoeren van updates aan plugins en extensies. Bij Jamilo CMS niet. Wij hebben 1 motor die we voor je onderhouden, updaten en uitbreiden. Dat betekent voor jou dus geen verplichte, periodieke, handmatige updates meer (met alle risico’s van dien)...

  • Bouwstenen bibliotheek: We maken het bouwen van websites graag toegankelijk en makkelijk voor je. Daarom hebben we een uitgebreide bouwstenen bibliotheek ontwikkeld. Uit die bibliotheek kun jij ideeën halen en direct op jouw klantwebsite of landingspagina plaatsen. Zo ben je supersnel op weg.

  • Aantrekkelijke marges: Als reseller van Jamilo CMS geniet je van aantrekkelijke marges op de verkoop van licenties. Dit betekent dat je niet alleen waardevolle diensten aan je klanten kunt leveren, maar ook doorlopende inkomsten kunt genereren voor je eigen bedrijf.

  • Ondersteuning en training: Bij Jamilo geloven we in de successen van onze resellers. Daarom bieden we ondersteuning en training aan om je te helpen bij het gebruik van Jamilo CMS. Ons team staat altijd klaar om je te assisteren en vragen te beantwoorden. Ideeën van jouw kant overwegen we om op te nemen in onze roadmap.

  • Groeimogelijkheden: Als reseller van Jamilo CMS heb je de mogelijkheid om je klantenbestand uit te breiden en een waardevol netwerk op te bouwen. Het biedt jou de kans om nieuwe zakelijke kansen te verkennen en je bedrijf verder te laten groeien.

Hoe word je een reseller van Jamilo CMS?

Het proces om reseller te worden van Jamilo CMS is eenvoudig. Vul het formulier hieronder in om je interesse te tonen. Ons team neemt vervolgens contact met je op om het resellerprogramma verder toe te lichten, een demo te geven van het systeem en eventuele vragen te beantwoorden.

Begin vandaag nog als reseller van Jamilo CMS en klik hier om meer te lezen over de mogelijkheden om reseller te worden.

Om spam tegen te gaan gebruiken we reCAPTCHA. De Google privacyvoorwaarden en servicevoorwaarden zijn van toepassing.