Waarom zou ik voor Jamilo CMS kiezen?

Woensdag 22 november 2023

Er zijn veel website ontwikkelaars die websites maken. Wij vertellen je graag hoe wij ons hiervan onderscheiden door drie veelgestelde vragen te beantwoorden!

1. Wat maakt jullie websites anders dan de rest?

Voor vrijwel alle situaties is Jamilo CMS een ideale oplossing. Of je nou net start met je onderneming, inmiddels MKB’er bent, of je stucadoor, consultant of iets daar tussenin bent, of wanneer je al een website hebt maar daar niet tevreden over bent.

Met Jamilo CMS maken wij moderne websites die technisch alles in huis hebben om goed te scoren in zoekmachines zoals Google. Want als ondernemer wil je natuurlijk gevonden worden! Dankzij jouw website komen nieuwe klanten binnen en een goede website draagt bij aan jouw uitstraling en professionaliteit.

Door middel van ons ruime aanbod in bouwstenen kunnen wij op basis van jouw wensen snel een website in elkaar zetten die past bij wat jij nodig hebt. Denk daarbij bijvoorbeeld aan een blog, vacaturefuncties, formulieren en bouwstenen om alles over jouw bedrijf te tonen in een moderne vormgeving.

2. Waarom zijn er maandelijkse kosten?

Op internet zijn er genoeg prijsstunters te vinden. Die bieden websites vaak voor beperkte tijd aan tegen geringe kosten. Daarnaast ben je op jezelf aangewezen. Niet bij ons. Wij ontzorgen jou in tijd en kosten. Dit doen we doordat wij ons bezig houden met de website en alle techniek daar omheen, ook na livegang, zodat jij je kan focussen op je werk.

Wil je graag iets aangepast hebben? Je kunt ons bellen of mailen en wij passen het aan. Als je dat liever zelf doet is dat uiteraard ook mogelijk. Vraag over de website of de techniek? Wij zijn bereikbaar en helpen je graag.

Daarnaast hebben wij geen limieten aan pagina’s van je website en zorgen wij ervoor dat je website altijd volledig up-to-date is met de laatste technieken.

3. Hoe lang duurt het voordat mijn website af is?

Na aanlevering van je logo en de content voor je website kan jouw nieuwe website in een week live zijn. Dat is ook enigszins afhankelijk van de omvang van je website. Content van je bestaande website kunnen we eventueel hergebruiken.

Kortweg doorlopen we samen de volgende stappen:

  1. Kennismakingsgesprek
  2. Offerte en akkoord
  3. Aanleveren content (bedrijfslogo & teksten)
  4. Testomgeving inrichten
  5. Live zetten

Als je website eenmaal live is, blijven wij doorontwikkelen! Zo wordt Jamilo CMS constant geupdate en uitgebreid met nieuwe functies. Heb je later nog wensen voor mogelijkheden op je website, dan nemen wij deze graag in behandeling.

Ben je overtuigd?

Ga dan naar deze pagina om contact op te nemen met Albert, onze CMS expert. Hij beantwoordt graag je vragen en kan een proefwebsite voor je opstellen. Zo krijg jij meteen te zien hoe mooi jouw nieuwe website kan worden!

Je kunt ook even je gegevens achterlaten en eerst onze brochure lezen.
Om spam tegen te gaan gebruiken we reCAPTCHA. De Google privacyvoorwaarden en servicevoorwaarden zijn van toepassing.